Друга бета-версія iOS 12.3 не порадувала користувачів нововведеннями. У цій збірці розробники Apple сфокусувалися на усунення помилок і підвищення продуктивності. Старання не пройшли дарма - різниця в швидкості роботи між iOS 12.3 і iOS 12.2 почала простежуватися. Однак, ця версія OS поки недоступна для звичайних користувачів, але чекати залишилося недовго. І хоча користувачі очікують виходу iOS 13, презентація якої запланована на червень 2019 року, корпорація не забуває і про старих смартфонах, для якого нова версія ОС стане недоступною вже з літа.

Перша бета-версія iOS 12.3 не відрізняється підвищеною продуктивністю. Порівняння iOS 12.3 beta 1 з iOS 12.2 на різних пристроях показали, що в загальному і цілому швидкість роботи залишилося колишньою. Але це була перша бета-версія прошивки, у зв'язку з чим відсутність приросту не здивувало.

Особливо сильно різниця помітна на старих моделях iPhone. Це дозволяє припустити, що, як і в попередні роки, останні версії iOS виявляться найбільш оптимізованими для більш старих iPhone і iPad. Відмінна новина для власників застарілих гаджетів від яблучної корпорації, які не поспішають оновлювати пристрою.

Популярні новини зараз
Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Нагадаємо, що колишній співробітник Valve розповів усе, що думає про Steam. Наприклад, найбільша ігрова бібліотека в світі знищує комп'ютерний геймінг. Корпорація бере 30% прибутку з продажів ігор, який просто виставляє у себе на електронних прилавках. Безсумнівно, це вплинуло і на ціни на ігри, так що навіть якщо ви самі не в захваті. У випадку, якщо компанія не знизити відсоток відкату - конкуренти швидко затьмарять популярний сервіс, від якого не залишиться й сліду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple створила новий матеріал, який допоможе вберегти смартфон від розбитого екрана. По суті, це захисне скло нового покоління, яке набагато міцніше існуючих аналогів. Приміром, захисне скло часто розбивається, а плівка покривається подряпинами.

Знай.uа писав, що Huawei раптово подружилася з Apple. Повідомляється, що китайська компанія не планує співпрацювати з іншими конкурентами, але зробила виняток для Apple, і тепер може поставляти компоненти для смартфонів з підтримкою 5G-мережі.