Розширена підтримка для Windows XP Embedded POSReady 2009 була офіційно припинена Microsoft 9 квітня 2019 року. В цьому році софтверний гігант з скорботою повідомляє, що епоха Windows NT 5.1 закінчилася через 17 років існування на світовому ринку. Варто зазначити, що ця версія Windows служила довше за всіх, але із-за застарілих технологій не може далі працювати нормально.

Microsoft довго намагалася відучити користувачів від Windows XP, яка пройшла кілька етапів припинення підтримки. Проте, мільйони користувачів до цих пір користуються цим, хоч і компанія вже не випускає оновлення з 2009 року.

Незважаючи офіційне припинення розширеної підтримки Windows XP п'ять років тому, існування POSReady 2009 дозволило користувачам отримувати оновлення системи безпеки Windows XP Home і Professional SP3 з допомогою редагування реєстру. Однак, і цього результату подій Microsoft не була рада, і всіляко намагалася відучити користувачів користуватися застарілої ОС.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Нагадаємо, що презентація пристрою відбудеться вже в березні цього року, а вихід пристрою вже в червні. Інсайдери повідомляють, що девайс обійдеться всього в 30 доларів, що приємно здивувало користувачів, адже за таку ціну вони отримають кольоровий дисплей, а також GPS навігатор, якого раніше не було у аналогів. Втім, в модифікації подорожче буде присутній NFC чіп для безконтактної оплати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відбувся Анонс Oppo Reno та Reno 10x Zoom. Крім флагманської начинки, ці смартфони отримали незвичайну фронтальну камеру, яку вдалося вбудуватися в висувний механізм. Сам механізм висувається з верхньої частини корпусу, що дозволило позбутися від вирізів і дірок у самому дисплеї.

Знай.uа писав, що китайці навчилися підробляти AirPods від Apple, iPhone приймає їх за оригінальний продукт. Так, деякі речі їм не повторити, але от сам чіпсет, який є серцем навушників, підробити вдалося.