11 квітня 2019 року китайська корпорація Xiaomi нарешті розкрила список смартфонів, які оновляться до прошивки MIUI 11, а її реліз повинен статися в найближчі кілька місяців. Що стосується самої ОС, користувачі отримають режим темної теми, яка знижує навантаження на очі, і істотно заощадить витрата акумулятора.

Як стало відомо, прошивку отримають всі смартфони під брендами Pocophone і Black Shark, а якщо говорити про телефони Redmi, то на MIUI 11 можуть розраховувати власники моделей Redmi 3S, Redmi 3X, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 5 Plus, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 6 Pro, Redmi Note 4, Redmi Note 4X, Redmi Note 5, Redmi Note 5A, Redmi Pro, Redmi S2 і Redmi Note 7. Що стосується гаджетів з лінійки Mi, то нову ОС отримають 9 Mi, Mi 9 SE, Mi 9 EE, Mi Mix 3, 8 Mi, Mi 8 Pro, Mi 8 EE, Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, 6 Mi, Mi 6X, Mi Note 2, Mi Note 3, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5с, Mi 5X, Mi Max, Mi Max 2, Mi Max 3 і Mi Play.

Варто відзначити, що оновлення стане доступним далеко не на всіх смартфонах у перший же день. Компанії необхідно зібрати фідбек від тестувальників, які користуються певними моделями смартфонів, а вже після цього надіслати це оновлення на смартфони звичайних користувачів.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Нагадаємо, що презентація пристрою відбудеться вже в березні цього року, а вихід пристрою вже в червні. Інсайдери повідомляють, що девайс обійдеться всього в 30 доларів, що приємно здивувало користувачів, адже за таку ціну вони отримають кольоровий дисплей, а також GPS навігатор, якого раніше не було у аналогів. Втім, в модифікації подорожче буде присутній NFC чіп для безконтактної оплати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відбувся Анонс Oppo Reno та Reno 10x Zoom. Крім флагманської начинки, ці смартфони отримали незвичайну фронтальну камеру, яку вдалося вбудуватися в висувний механізм. Сам механізм висувається з верхньої частини корпусу, що дозволило позбутися від вирізів і дірок у самому дисплеї.

Знай.uа писав, що китайці навчилися підробляти AirPods від Apple, iPhone приймає їх за оригінальний продукт. Так, деякі речі їм не повторити, але от сам чіпсет, який є серцем навушників, підробити вдалося.