Компанія Apple зараз намагається вирішити проблему падіння продажів iPhone. Відзначимо, що продажі почали падати через місяць після виходу, так як ціна за новенькі смартфони занадто велика для звичайного користувача. Найбільше виробник сконцентрований на китайському ринку, як одному з головних для себе.

Проте є думка, що Apple може особливо і не намагатися, так як сформувалася ситуація для неї стане нормою. Аналітики впевнені, що падіння продажів буде тривати до тих пір, поки на ринку не з'явиться айфон з підтримкою 5G-мережі, а станеться це не раніше 2021 року.

Аналітики джерела вважають, що продажі iPhone за підсумками поточного року впадуть на 12,4%, тоді як у минулому році вони знизилися лише на 3,2%. Втім, Apple продовжує знижувати ціни на свої пристрої, але ситуацію це вже не врятує. Рекомендуємо дочекатися вересня, щоб ціни на смартфони 2018 року різко впали після виходу нових iPhone 2019.

Популярні новини зараз
Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Нагадаємо, що презентація пристрою відбудеться вже в березні цього року, а вихід пристрою вже в червні. Інсайдери повідомляють, що девайс обійдеться всього в 30 доларів, що приємно здивувало користувачів, адже за таку ціну вони отримають кольоровий дисплей, а також GPS навігатор, якого раніше не було у аналогів. Втім, в модифікації подорожче буде присутній NFC чіп для безконтактної оплати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відбувся Анонс Oppo Reno та Reno 10x Zoom. Крім флагманської начинки, ці смартфони отримали незвичайну фронтальну камеру, яку вдалося вбудуватися в висувний механізм. Сам механізм висувається з верхньої частини корпусу, що дозволило позбутися від вирізів і дірок у самому дисплеї.

Знай.uа писав, що китайці навчилися підробляти AirPods від Apple, iPhone приймає їх за оригінальний продукт. Так, деякі речі їм не повторити, але от сам чіпсет, який є серцем навушників, підробити вдалося.