Всі три найвідоміші виробники "розумних" колонок - Google, Apple і Amazon - мають у своєму штаті працівників, завдання яких - слухати записи з цих пристроїв.

Про це написало агентство Bloomberg після того, як поговорило з кількома співробітниками Amazon.

Безсумнівно, це викликало ажіотаж у мережі, адже ніхто не хоче, щоб його слухали записи, навіть якщо користувач не звертався до колонки. Такі пристрої можуть прослужити весь будинок, і навіть розмови людей.

Популярні новини зараз
Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Bloomberg пише, що записи з пристроїв Amazon Echo і сервісу Alexa прив'язані до особистих акаунтів, які, зокрема, містять ім'я користувача. Це означає, що компанія знає, хто саме говорить в будинку, і має деякі дані про людину. Звичайно, компанія заявила, що записи прослуховуються тільки тоді, коли до самої колонці було звернення. Однак, навіть таким компаніям не охоче віриться. Крім прослуховування телефонів, компанії намагаються побачити ваш будинок, і слухати всі розмови.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Нагадаємо, що презентація пристрою відбудеться вже в березні цього року, а вихід пристрою вже в червні. Інсайдери повідомляють, що девайс обійдеться всього в 30 доларів, що приємно здивувало користувачів, адже за таку ціну вони отримають кольоровий дисплей, а також GPS навігатор, якого раніше не було у аналогів. Втім, в модифікації подорожче буде присутній NFC чіп для безконтактної оплати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відбувся Анонс Oppo Reno та Reno 10x Zoom. Крім флагманської начинки, ці смартфони отримали незвичайну фронтальну камеру, яку вдалося вбудуватися в висувний механізм. Сам механізм висувається з верхньої частини корпусу, що дозволило позбутися від вирізів і дірок у самому дисплеї.

Знай.uа писав, що китайці навчилися підробляти AirPods від Apple, iPhone приймає їх за оригінальний продукт. Так, деякі речі їм не повторити, але от сам чіпсет, який є серцем навушників, підробити вдалося.