Компанія Google за останні кілька місяців оновила дизайн багатьох своїх сервісів і додатків, а зараз, схоже, збирається випустити нову версію магазину Play Store. Втім, це не дивно, весь сервісом користуються мільярди користувачів, які скачують додатки собі на смартфон.

Інформацію та зображення оновленого дизайну опублікувало видання 9to5Google. Перше, що кидається в очі новий стиль Material Theme і фірмовий шрифт Google Sans. Крім цього, розробники перенесли панель з категоріями в нижню частину і зробили білий основним кольором інтерфейсу. Буде система працювати швидше за рахунок спрощеного дизайну - дізнаємося після виходу нової версії. Компанія вже оновила дизайн більшості додатків, і зупинятися не має наміру.

На жаль, коли вийде оновлений Google Play Store поки невідомо, але тестувальники вже можуть оцінити переваги цих змін.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Нагадаємо, що презентація пристрою відбудеться вже в березні цього року, а вихід пристрою вже в червні. Інсайдери повідомляють, що девайс обійдеться всього в 30 доларів, що приємно здивувало користувачів, адже за таку ціну вони отримають кольоровий дисплей, а також GPS навігатор, якого раніше не було у аналогів. Втім, в модифікації подорожче буде присутній NFC чіп для безконтактної оплати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відбувся Анонс Oppo Reno та Reno 10x Zoom. Крім флагманської начинки, ці смартфони отримали незвичайну фронтальну камеру, яку вдалося вбудуватися в висувний механізм. Сам механізм висувається з верхньої частини корпусу, що дозволило позбутися від вирізів і дірок у самому дисплеї.

Знай.uа писав, що китайці навчилися підробляти AirPods від Apple, iPhone приймає їх за оригінальний продукт. Так, деякі речі їм не повторити, але от сам чіпсет, який є серцем навушників, підробити вдалося.