Компанія Acer в рамках своєї щорічної конференції анонсувала геймерський ноутбук Predator Helios 700. Зовні пристрій виглядає як збільшена версія моделі Predator Helios 300 компанії. Однак, ця новинка отримала ще купу цікавих фішок, яких не знайти в звичайному ноутбуку. Наприклад, нижня панель висувається, що дозволяє зручно розмістити пальці на клавіатурі, а нижня частина ноутбука залишається відкритою, що поліпшить показники охолодження начинки.

Helios 700 – флагманський ноутбук, який отримав відповідне оснащення. Новинка обладнана 17-дюймовим екраном з роздільною здатністю Full HD, частотою 144 Гц і часом відгуку 3 мс, процесором Intel Core 9-го покоління (офіційно не анонсовані), і графічним прискорювачем GeForce RTX 2070 (або RTX 2080 на вибір) з підтримкою технології трасування променів. Об'єм оперативної пам'яті до 64 ГБ, і цього більш ніж достатньо навіть для вимогливих ігор. Не сумнівайтеся, потужності йому вистачить з головою.

Однак, за таку круту начинку доведеться чимало заплатити - 2700 доларів.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Нагадаємо, що презентація пристрою відбудеться вже в березні цього року, а вихід пристрою вже в червні. Інсайдери повідомляють, що девайс обійдеться всього в 30 доларів, що приємно здивувало користувачів, адже за таку ціну вони отримають кольоровий дисплей, а також GPS навігатор, якого раніше не було у аналогів. Втім, в модифікації подорожче буде присутній NFC чіп для безконтактної оплати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відбувся Анонс Oppo Reno та Reno 10x Zoom. Крім флагманської начинки, ці смартфони отримали незвичайну фронтальну камеру, яку вдалося вбудуватися в висувний механізм. Сам механізм висувається з верхньої частини корпусу, що дозволило позбутися від вирізів і дірок у самому дисплеї.

Знай.uа писав, що китайці навчилися підробляти AirPods від Apple, iPhone приймає їх за оригінальний продукт. Так, деякі речі їм не повторити, але от сам чіпсет, який є серцем навушників, підробити вдалося.