Кілька днів тому смартфони Pixel 3a і Pixel 3a XL з'явилися на офіційному сайті Google, де було зазначено дозвіл їх дисплеїв, а також використовувана операційна система. Втім, немає сумнівів, що ці смартфони будуть працювати на новій ОС, так як виробником залишається Google, яка і відповідає за розробку нових версій ОС.

Тепер же джерела опублікували якісні зображення Google Pixel 3a і Pixel 3a XL у захисних чохлах. Якщо вірити фотографіям, то смартфони отримають однаковий дизайн, одинарні основну і фронтальну камери, а також роз'єми USB-C і 3,5 мм для підключення навушників. Як і очікувалося, камера буде одинарною, але за рахунок програмного забезпечення знімки будуть якісними, навіть в нічний час доби.

Згідно з раніше опублікованою інформацією, Google Pixel 3a і Pixel 3a XL отримають екрани діагоналлю 5,6 і 6 дюйма роздільною здатністю 2220 х 1080 та 2160 х 1080 пікселів відповідно. Відмінності також повинні бути в ємності акумуляторів, які будуть не такими вже й великими, якщо врахувати, що Pixel 3 отримав мінімальний запас ємності акумулятора.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Презентація новинок очікується на конференції Google I/O 2019, яка пройде 7 травня, так що саме час виймати монети зі скарбнички.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Нагадаємо, що презентація пристрою відбудеться вже в березні цього року, а вихід пристрою вже в червні. Інсайдери повідомляють, що девайс обійдеться всього в 30 доларів, що приємно здивувало користувачів, адже за таку ціну вони отримають кольоровий дисплей, а також GPS навігатор, якого раніше не було у аналогів. Втім, в модифікації подорожче буде присутній NFC чіп для безконтактної оплати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відбувся Анонс Oppo Reno та Reno 10x Zoom. Крім флагманської начинки, ці смартфони отримали незвичайну фронтальну камеру, яку вдалося вбудуватися в висувний механізм. Сам механізм висувається з верхньої частини корпусу, що дозволило позбутися від вирізів і дірок у самому дисплеї.

Знай.uа писав, що китайці навчилися підробляти AirPods від Apple, iPhone приймає їх за оригінальний продукт. Так, деякі речі їм не повторити, але от сам чіпсет, який є серцем навушників, підробити вдалося.