Суббренд Huawei створив новий смартфон, і він готовий його презентувати 17 квітня. Мова йде про модель Honor 20i, яка до ринку Європи повинна дістатися з назвою Honor 20 Lite і ціном в районі 280 євро. Виробник показав рендери смартфона, який стане бюджетною версією Huawei P30, який отримав найкращу в світі камеру серед смартфонів на сьогоднішній день. Тепер же можна розглянути смартфон з усіх боків.

Якщо глава OnePlus заявляє, що градієнт не популярний, то, схоже, що в Huawei дотримуються протилежної думки і Honor 20 Lite вийде в червоному і синьому відтінках. Однак, девайс отримає і чорний корпус для тих, хто не любить яскраві смартфони, і дотримується мінімалізму. Як і більш дорогі моделі, новинка отримає потрійний тильної камери, і мова йде про комбінації датчиків 24 Мп + 8 Мп + 2 Мп.

Дисплей в апарата діагоналлю 6,21 дюйма і роздільною здатністю 2340х1080 пікселів, а у верхній його частині є чубчик, яку розмістили у формі краплі для фронтальної камери і інших датчиків. Відомо, що в основі смартфона лежить 8-ядерний фірмовий чіп Kirin 710, є 4 Гб оперативної пам'яті, 128 Гб постійної, акумуляторна батарея ємністю 3400 маг і операційна система Android 9.0 Pie з оболонкою EMUI 9. Так, смартфон не буде очолювати рейтинги продуктивності, але і ціна точно не буде вище 500 доларів, що робить девайс практично бюджетником. Про дати поставки девайса на територію України поки немає ніякої інформації.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Нагадаємо, що презентація пристрою відбудеться вже в березні цього року, а вихід пристрою вже в червні. Інсайдери повідомляють, що девайс обійдеться всього в 30 доларів, що приємно здивувало користувачів, адже за таку ціну вони отримають кольоровий дисплей, а також GPS навігатор, якого раніше не було у аналогів. Втім, в модифікації подорожче буде присутній NFC чіп для безконтактної оплати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відбувся Анонс Oppo Reno та Reno 10x Zoom. Крім флагманської начинки, ці смартфони отримали незвичайну фронтальну камеру, яку вдалося вбудуватися в висувний механізм. Сам механізм висувається з верхньої частини корпусу, що дозволило позбутися від вирізів і дірок у самому дисплеї.

Знай.uа писав, що китайці навчилися підробляти AirPods від Apple, iPhone приймає їх за оригінальний продукт. Так, деякі речі їм не повторити, але от сам чіпсет, який є серцем навушників, підробити вдалося.