Кампанія Samsung готує до виходу ультрабюджетний смартфон Galaxy A2 Core з Android Go. Цей смартфон стане третім у Samsung в рамках ініціативи Android Go (першим був Galaxy J2 Core, а другим - Galaxy J4 Core).

У мережі з'явився повний список характеристик і ціна Galaxy A2 Core для ринку Індії, де смартфон дебютує в найближчий час, пише itc.ua. Виявилося, що Samsung Galaxy A2 Core, який виступить прямим конкурентом Xiaomi Redmi Go, коштуватиме менше $100. Джерело говорить про еквівалент у $75.

За цю суму покупець отримує смартфон на 14-нм восьмиядерній однокристальній платформі SoC Exynos 7870 (продуктивність рівня Snapdragon 450), оснащений дисплеєм розміром 5 дюймів і роздільною здатністю 960х540 пікселів. Зрозуміло, що ні про які тонкі рамки, враховуючи клас апарату, не може йти і мови. Розміри складуть 141,5х70,9х9,1 мм.

Обсяги оперативної та вбудованої флеш-пам'яті – 1 і 16 ГБ, звичні для моделей Android Go.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Камер дві, і вони звичайні. Обидві з роздільною здатністю 5 Мп, але основна отримає більш світлосильний об'єктив з діафрагмою F/1,9 (у фронтальній – F/2,2). Що цікаво, зараз в якості ОС вказується свіжа Android 9 Pie (Go edition), тоді як раніше говорили про Android 8.1 Oreo.

Ємність акумулятора становить 2600 мА·ч, що з урахуванням енергоефективної платформи і екрана невеликого розширення повинно вилитися в непогану автономність.

Ні сенсора освітлення, ні сканера відбитків, ні NFC тут не буде. Але за свої гроші (якщо ціна підтвердиться) смартфон обіцяє бути досить цікавим, резюмує видання.

Нагадаємо, що купівля флагманського смартфона на старті продажів – великий ризик, йти на який готові лише найвідданіші фанати бренду. Однак, користувачі Galaxy S10 відчувають проблеми зі смартфоном, ціна якого починається від 25 тисяч гривень. Неприємний сюрприз, враховуючи, яким смартфон повинен бути за таку гору грошей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відбувся Анонс Oppo Reno та Reno 10x Zoom.

Також Знай.uа писав, що китайці навчилися підробляти AirPods від Apple.