Свіже квітневе оновлення під назвою Windows Patch Tuesday принесло прикрість користувачам, у яких встановлено сторонній антивірус – установка патча викликає зависання в процесі установки або після перезавантаження операційної системи. Про це повідомляє Microsoft. Судячи з усього, компанія знову не встежила а якістю оновлення, яке стало доступним для користувачів.

Проблеми виникають у тих, хто використовує програмний захисний комплекс Sophos Endpoint Protection Sophos Central або Avast. Користувачі, що використовують Avast, повідомляють про значне уповільнення роботи Windows. Репутація компанії з кожен раз погіршується, і це не дивно, так як з осені 2018 року кожног оновлення ОС приносить нові проблеми користувачам. Компанія намагається вирішити цю проблему якомога швидше.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що смартфони Samsung Galaxy S10 почали масово виходити з ладу. Варто нагадати, що ціни на смартфон починаються від 25 тисяч гривень, що робить їх дорогими девайсами. Однак, деякі користувачі помітили, що їх смартфони почали вирубуватися, і вже після цього не можуть включитися назад. Підзарядка не допомагає, як і глобальна перепрошивка пристрою. Компанія почала змінювати смартфони гарантії, що натякає на те, що самі пристрої мають поломки компонентів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple показала рекламний ролик з допомогою iPhone XS і хокеїстів. Компанія давно не знімає студійну рекламу своєї продукції, а робить ролик прямо з допомогою своїх смартфонів, і це відео не стало винятком. На ролику можна побачити звичайний день професійного хокеїста.

Знай.uа писав, що компанія Google вирішила оновити Play Market, яким користуються мільйони користувачів. Серед іншого, дизайн дозволить краще використовувати сервіс, так як дизайн став більш мінімалістичним.