Компанія Microsoft повідомила користувачам електронної пошти Outlook про заволодіння хакерами доступом до обмеженої кількості акаунтів. Судячи з усього, компанія не може захистити навіть власні дані, не кажучи вже про мільйони користувачів Windows і іншої продукції Microsoft.

Як повідомляється, щоб отримати доступ до даних користувачів, зловмисники зламали акаунт працівника служби підтримки. Хакери мали можливість подивитися електронні адреси, назви папок і теми листів. Однак зловмисники не мали доступу до змісту листів і вкладень. На щастя, ніякої корисної інформації хакерам не вдалося вкрасти.

Наголошується, кіберзлочинці також не отримали доступ до паролів від акаунтів. Всі порушення стосуються періоду з 1 січня по 28 березня 2019 року. Схоже, компанія не відразу помітила, що їх зламали акаунти, а хакери отримали доступ до них.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, в Microsoft не уточнюють скільки користувачів могли постраждати від дій зловмисників. У Techcrunch вважають, що частина записів відноситься до країн Європейського союзу, так що українці теж були в зоні ризику.

Нагадаємо, що смартфони Samsung Galaxy S10 почали масово виходити з ладу. Варто нагадати, що ціни на смартфон починаються від 25 тисяч гривень, що робить їх дорогими девайсами. Однак, деякі користувачі помітили, що їх смартфони почали вирубуватися, і вже після цього не можуть включитися назад. Підзарядка не допомагає, як і глобальна перепрошивка пристрою. Компанія почала змінювати смартфони гарантії, що натякає на те, що самі пристрої мають поломки компонентів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple показала рекламний ролик з допомогою iPhone XS і хокеїстів. Компанія давно не знімає студійну рекламу своєї продукції, а робить ролик прямо з допомогою своїх смартфонів, і це відео не стало винятком. На ролику можна побачити звичайний день професійного хокеїста.

Знай.uа писав, що компанія Google вирішила оновити Play Market, яким користуються мільйони користувачів. Серед іншого, дизайн дозволить краще використовувати сервіс, так як дизайн став більш мінімалістичним.