Ресурс NTAuthority в "Твіттері" опублікував тред з тестуванням Windows 10 на смартфоні OnePlus 6T. Зазначимо, що цей смартфон може працювати на операційній системі Windows 10, яка створена для повноцінних комп'ютерів. Однак, ентузіасти вирішили виправити це, і після декількох танців з бубнами змогли запустити ОС на смартфоні.

Операційна система для комп'ютерів повноцінно функціонувала на телефоні. Ентузіасти навіть запустили гру Call of Duty: Modern Warfare 2 і змогли повноцінно пограти в неї, причому без яких-небудь проблем з подгрузкой.

Раніше стало відомо про сумісності Windows 10 з процесорами компанії Qualcomm. Нагадаємо, OnePlus 6T працює на Snapdragon 845. Раніше ентузіасти встановлювали Windows 10 на Google Pixel 3 XL, так що цей смартфон не став винятком.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi Mi Band 4 здивував користувачів своєї ціною. Девайс буде продаватися за ціною 30 доларів, що приємно здивує користувачів. Зазначимо, що браслет отримає чіп NFC для безконтактної оплати, а також GPS-трекер, щоб відслідковувати переміщення користувача. Крім цього, девайс отримає величезний кольоровий екран, який зможе реагувати на дотики.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, Xiaomi Mi Mix 4 може отримати незвичайні можливості. Мова йде про гнучкий екрану, а також про камері з 60 мегапікселями. Так, корпорація хоче експериментувати, і зупинила свій вибір на такому пристрої. Поки немає ніякої інформації, що він з'явиться на прилавках, але фанати вже чекають девайса, який обійде навіть iPhone 2019 за характеристиками.

Знай.uа писав, що Android офіційно мертвий. Повідомляється, що користувачі більше не хочуть купувати смартфони на Android, а компанія Huawei вже готова випустити смартфони з новою версією ОС, яка затьмарить навіть iOS для iPhone. Поки неясно, чи зможе китайська корпорація перевершити компанію Apple.