Компанія Meizu планує оголосити дату презентації Meizu 16S і його збільшеної версії. Очікується, що Meizu 16S складе конкуренцію Xiaomi Mi 9, який прийшов на ринок Китаю з цінником від $445. Досить непогана ціна за смартфон, характеристики якого можна вважати флагманськими. У плані продуктивності новинка Meizu повинна трохи перевершувати свого суперника. Один з розробників компанії Meizu поділився результатами тесту новинки в бенчмарку AnTuTu. Судячи з усього, компанія попрацювала над оптимізацією смартфона, так що процесор здатний видавати більше потужності.

Але якщо по продуктивності Meizu 16S не буде поступатися флагману Xiaomi, то от у плані ціноутворення йому буде складно конкурувати. У мережі з'явився кадр з рекламного ролика компанії, присвячений новому флагману. Виходячи зі змісту ролика, стає зрозумілим, що вартість Meizu 16S буде в районі $506 і, швидше за все, мова йде про ціннику на базову версію. Буде смартфон таким же популярним, як конкурентний апарат від Xiaomi - покаже час. Експерти заявляють, що компанія Xiaomi завжди на крок попереду.

Нагадаємо, що компанія Google готова випустити бюджетну версію смартфонів Pixel 3a, ціна якого приємно здивує публіку. Компанія навіть назвала точну дату виходу, яка припадає на 7 травня. Втім, про новинку ми вже практично всі знаємо, так як пошуковик не вміє зберігати таємниці. Що стосується цін, за девайс попросять близько 500 доларів, що цілком собі приємна ціна.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, Маск підняв ціни на автомобілі Tesla. Втім, Мак спробував виправдатися за цю неприємну новину. Відзначається, що ціни зростуть вже з 1 травня 2019 року, так що саме час придбати автомобіль за більш вигідною ціною.

Знай.uа писав, що iPhone SE 2, вихід якого чекають мільйони фанатів, все ж з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія вже займається розробкою даної моделі, і її зовнішній вигляд буде нагадувати SE, який з'явився на прилавках вже в 2016 році. Втім, за девайс попросять близько 700 доларів, але апарат отримає всі сучасні фішки смартфона від Apple.