Виробник роботів Boston Dynamics показав відео, на якому 10 робособак SpotMini буксирують вантажівка. Таким чином, інженери показали всі можливості свого дітища.

Роботи можуть тягти важку вантажівку, а також групуватися для однієї мети, при цьому не заважаючи один одному. До того ж, ці робособаки можуть тримати рівновагу, бігати, і багато іншого. Раніше компанія вже показувала головні фішки цих ботів. На жаль, в продаж роботи не планують вступати. І якщо вони і будуть використовуватися, то швидше за все в правоохоронних органах, або ж при рятуванні людей від стихійних лих.

Ще Spot вміє танцювати, бігати, брати предмети, долати перешкоди і витримувати стусани людей, що теж дуже корисний навик.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google готова випустити бюджетну версію смартфонів Pixel 3a, ціна якого приємно здивує публіку. Компанія навіть назвала точну дату виходу, яка припадає на 7 травня. Втім, про новинку ми вже практично всі знаємо, так як пошуковик не вміє зберігати таємниці. Що стосується цін, за девайс попросять близько 500 доларів, що цілком собі приємна ціна.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, Маск підняв ціни на автомобілі Tesla. Втім, Мак спробував виправдатися за цю неприємну новину. Відзначається, що ціни зростуть вже з 1 травня 2019 року, так що саме час придбати автомобіль за більш вигідною ціною.

Знай.uа писав, що iPhone SE 2, вихід якого чекають мільйони фанатів, все ж з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія вже займається розробкою даної моделі, і її зовнішній вигляд буде нагадувати SE, який з'явився на прилавках вже в 2016 році. Втім, за девайс попросять близько 700 доларів, але апарат отримає всі сучасні фішки смартфона від Apple.