Xiaomi запустила кампанію по збору коштів на домашній фотоепілятор під назвою Cosbeauty IPL Photon Hair Removal. Коштує пристрій 224 долара, і це набагато дешевше подібних послуг у спеціалізованих салонах.

Епілятор використовує технологію IPL (Intense Pulsed Light, інтенсивне імпульсне світлове випромінювання) для видалення видимих волосся. Принцип такий - під впливом випромінювання цибулина волосини вводиться в стан спокою, ріст волосся припиняється, а потім волосся випадають на обробленій області. Судячи з усього, система працює відмінно, якщо вже компанія вирішила запустити девайс у виробництво. Буде гаджет популярною - покаже час.

Після перших чотирьох процедур волосся в очищеній області повинні почати випадати, після 7 процедур - сповільнюватися зростання нового волосся, а після 8 процедур відбувається освітлення шкіри. Подібні маніпуляції зі своїм тілом можуть бути небезпечними, але цей гаджет зможе захистити організм людини від будь-яких негативних наслідків, якщо слідувати інструкціям.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що сервіс Apple Music знову отримав велике оновлення. Судячи з усього, компанія готує це додаток для оновлення iOS 13, завдяки якому музична бібліотека обзаведеться темним режимом. В цьому ж нововведення, компанія змінила систему роботи рубрики “Для вас”, яка раніше не була такою популярною. Однак, за заявами компанії, сервіс почав підбирати відповідні пісні для кожного користувача.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple готує до виходу новий смартфон iPhone XE. Серед іншого, це поліпшена версія iPhone SE, який з'явився на прилавках ще в 2016 році. Компанія вирішила змінити дизайн, підігнати його під сучасні стандарти, а також покращивши начинку девайса. За смартфон попросять від 600 до 800 доларів, в залежності від модифікації.

Знай.uа писав, що компанія Huawei е вела переговорів з Apple щодо поставок модемів 5G для смартфонів. Глава Huawei спростував ці чутки, повідомивши, що вони із задоволенням змагаються на ринку смартфонів.