Джейсон Крос з Macworld розповів, чого реально варто чекати від процесора A13 iPhone 11. Нові процесори будуть побудовані за 7-нанометровому техпроцесу, так як 5-нм чіпи просто не будуть готові вчасно. Проте, компанія буде налаштовувати продуктивність в чіпах, які зможуть видавати більше потужності для обробки даних.

В останні роки приріст продуктивності процесорів Apple в одноядерному режимі був досить стабільним. Якщо тенденція збережеться, ми побачимо оцінку в Geekbench 4 в районі 5200. Джейсон Крос

В минулому році Apple зробила Neural Engine в A12 набагато потужніше, ніж очікувалося.

Neural Engine в процесорі A11 може виконувати 600 мільярдів операцій в секунду. A12 виявився приблизно у вісім разів швидше: 5 трильйонів операцій в секунду. Не виключено, що вже існуючі чіпи можуть працювати в кілька разів швидше, якщо їх правильно налаштувати та оптимізувати їх роботу. У теорії, це дозволить смартфонам працювати так само швидко, як і сучасні ноутбуки. Однак, ця потужність дозволить обробляти величезну кількість інформації.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що сервіс Apple Music знову отримав велике оновлення. Судячи з усього, компанія готує це додаток для оновлення iOS 13, завдяки якому музична бібліотека обзаведеться темним режимом. В цьому ж нововведення, компанія змінила систему роботи рубрики “Для вас”, яка раніше не була такою популярною. Однак, за заявами компанії, сервіс почав підбирати відповідні пісні для кожного користувача.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple готує до виходу новий смартфон iPhone XE. Серед іншого, це поліпшена версія iPhone SE, який з'явився на прилавках ще в 2016 році. Компанія вирішила змінити дизайн, підігнати його під сучасні стандарти, а також покращивши начинку девайса. За смартфон попросять від 600 до 800 доларів, в залежності від модифікації.

Знай.uа писав, що компанія Huawei е вела переговорів з Apple щодо поставок модемів 5G для смартфонів. Глава Huawei спростував ці чутки, повідомивши, що вони із задоволенням змагаються на ринку смартфонів.