За роки існування Google Play розробники компанії Google, здавалося, перепробували всі методи боротьби з шкідливими програмами. Однак, віруси постійно з'являються в офіційному магазині від Google, а мільйони користувачів втрачають свої дані за цих шкідливих додатків, які маскуються під звичайні.

Щоб скоротити кількість шкідливих програм, що проникають в Google Play, а по можливості позбутися від них зовсім, Google має намір приділити підвищену увагу новим розробникам, нехай навіть для цього буде потрібно додатковий час. Повідомляється, що нових розробників будуть ретельно перевіряти, і вже після перевірки додатків, до них буде з'являтися довіру. В іншому випадку, додатки оперативно видалять з бібліотеки додатків.

Google відмовилася повідомити, як саме буде проводитися перевірка нових розробників і їх додатків, але уточнила, що обраний ним метод вже показав свою ефективність в рамках тестової перевірки. Будемо сподіватися, що це допоможе позбутися від вірусів, які кожен день заражають смартфони, і отримують доступ до даних власників цих самих девайсів незаконним чином.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що сервіс Apple Music знову отримав велике оновлення. Судячи з усього, компанія готує це додаток для оновлення iOS 13, завдяки якому музична бібліотека обзаведеться темним режимом. В цьому ж нововведення, компанія змінила систему роботи рубрики “Для вас”, яка раніше не була такою популярною. Однак, за заявами компанії, сервіс почав підбирати відповідні пісні для кожного користувача.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple готує до виходу новий смартфон iPhone XE. Серед іншого, це поліпшена версія iPhone SE, який з'явився на прилавках ще в 2016 році. Компанія вирішила змінити дизайн, підігнати його під сучасні стандарти, а також покращивши начинку девайса. За смартфон попросять від 600 до 800 доларів, в залежності від модифікації.

Знай.uа писав, що компанія Huawei е вела переговорів з Apple щодо поставок модемів 5G для смартфонів. Глава Huawei спростував ці чутки, повідомивши, що вони із задоволенням змагаються на ринку смартфонів.