Компанія Oppo зі своїм суббрендом Realme вирішила кинути виклик Xiaomi на ринку Індії. За минулий рік було зроблено багато для того, щоб марка стала впізнаваною і популярною. На підході черговий продукт — Realme 3 Pro, завдання якого конкуренція з Redmi Note 7 Pro. У мережу злили подробиці про новинку, яка затьмарить всі бюджетніе смартфоні завдяки технічним особливостям.

За даними джерела, Realme 3 Pro запропонує IPS-матрицею діагоналлю 6,3 дюйма і її дозвіл склало 2340х1080 пікселів. Захищати екран стане загартоване скло Gorilla Glass п'ятого покоління, які відержит кілька жорстких падінь з невеликої висоти. В основу новинки ляже апаратна платформа Snapdragon 710, має 8 процесорними ядрами з тактовою частотою 2,2 ГГц і графікою Adreno 616. Так, процесор не топовий, але для спілкування в мережі і перегляду відео продуктивності вистачить з головою.

Створювати автопортрети дозволить 25-мегапіксельна фронталка, а ззаду запропонують систему з двох датчиків на 16 Мп (Sony IMX519) і 5 Мп. Новинка дебютує 22 квітня, а приймати попередні замовлення почнуть з 19 квітня і цінник на неї буде стартувати з позначки $215. Досить приємна ціна, а придбати смартфон зможе кожен охочий. Коли новинка з'явиться на ринку України - невідомо.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, що складаний Samsung Galaxy Fold вже надійшов у продаж, і компанія навіть закрила передзамовлення на нього з-за величезної кількості покупок. Проте, користувачі можуть залишитися без грошей, і без телефону. Блогери, які один з перших випробували новинку, повідомили, що вже після 2 днів експлуатації екран почав ламатися, а відновленню він не підлягає. Це означає, що компанія Samsung показала весь світ, і почала продавати просто даремний шматок пластику, який коштує величезних грошей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei Mate 20X 5G показали на фото. Відзначимо, що в мережу злили фото упаковки смартфона, яка виглядає дуже незвично. Відразу варто відзначити її розміри - вони просто величезні. Відчуття, ніби разом зі смартфоном туди поклали і ноутбук. Втім, про вихід смартфона поки немає ніякої інформації, але упаковка дає нам зрозуміти, що незабаром компанія представить цей девайс публіці.

Знай.uа писав, що компанія Google зливає дані користувачів. Повідомляється, що пошуковик може злити дані з iPhone, якщо їх просять правоохоронні органи.