На фанатів продукції Купертинської компанії Apple чекає радісна новина. Так, в інтернеті опублікували інформацію про новий iPhone, який, за прогнозами експертів, може з'явиться у продажу вже в другій половині поточного року.

Про нові функції і характеристики повідомили Cult of Mac з посиланням на китайського аналітика Міні Чжі Куо.

За інформацією фахівця, смартфон отримає вище розширення фронтальної камери — воно збільшиться з 8 до 12 мегапікселів. Крім цього вона буде під спеціальним покриттям, яке робить її невидимою. Зміни можуть торкнутися і зовнішньої камери, яку отримає третій об'єктив для широкоформатної зйомки.

Магазин Apple
Магазин Apple

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто нагадати, що власник бракованого смартфона Google Pixel 3 через помилки в системі повернень платежів Google Store став володарем відразу дев'яти смартфонів цієї марки, загальною вартістю 9596 доларів. Про свій незвичайний випадок користувач поділився на Reddit. У 2018 році автор історії під псевдонімом "u/Cheetohz" придбав Google Store білий Pixel 3 (дана опція доступна тільки в США), але незабаром апарат вийшов з ладу. Користуючись послугою повернення коштів, чоловік відправив смартфон в Google, в надії отримати відшкодування вартості пристрою, і слідом замовив новий мобільний апарат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий точними в минулому прогнозами про новинки Apple аналітик Мін-Чі Куо розповів про декілька нововведень в камерах майбутніх iPhone. Основний модуль у 5,8 - 6,5-дюймового смартфонів (спадкоємці Xs Xs і Max) стане потрійним, передало слова Куо видання 9to5Mac. Третя лінза познайомить користувачів iPhone з ультраширокою оптикою, якої так не вистачало всім смартфонам від яблучної корпорації. Зазначимо, що смартфони почнуть знімати набагато краще, так як у всіх моделях був один великий недолік: немає широкоформатної зйомки.

Нагадаємо, у Windows 10 від Microsoft знайшли нову уразливість: знову за старе.

Як повідомляв Знай.uа спритні продавці обдурили Amazon на мільйони доларів.

Також Знай.uа писав, Xiaomi Mi Band 4 вразив весь світ своєю ціною.