Instagram вирішив перевірити, як будуть вести себе користувачі, якщо кількість лайків під публікації зможе бачити тільки автор.

Задумка передбачає, що приховані лайки змінять поведінку користувачів.

"Ми хочемо, щоб підписники зосередилися на тому, чим ви ділитеся, а не на те, скільки лайків отримують ваші пости", - говорять в компанії.

Дана функція знизить конкуренцію в соцмережі, так як користувачі більше не зможуть порівнювати свої лайки з тими, у кого їх більше за рахунок великої популярності.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як кажуть розробники, це спонукає користувачів публікувати правдиві матеріали замість тих, які розраховані на максимальну кількість лайків.

Ранжування посад залишиться колишнім. Навіть якщо лайків не буде видно, соцмережа в автоматичному режимі буде ставити популярний пост на перше місце.

Завдяки цьому нововведенню, користувачам доведеться буквально битися за увагу підписників.

В даний момент функцію ще тестують, тому більшої частини користувачів це не доступно.

Варто нагадати, що Компанія Microsoft заявляє про припинення підтримки операційних систем Windows 7, Windows 8 і Windows Phone 8.x. Раптово, але компанія вирішила відмовитися від підтримки і порівняно нової ОС. Втім, це навіть на краще, оскільки більше користувачів зможуть перейти на Windows 10, яка отримує оновлення на основі постійно.

Компанія навіть розіслала повідомлення користувачам застарілих ОС, щоб всі вже зрозуміли, що настав час Windows 10. Однак, на заміну десятої вінди прийде нова Lite OS, яка в кілька разів краще попередників за всіма параметрами. Повідомляється, що новинка буде працювати навіть на планшетах і смартфонах.

Нагадаємо, WhatsApp похвалився новою функцією

Як раніше повідомляв "Знай.ua", В Windows 10 від Microsoft виявили нову уразливість

Також "Знай.ua" писав про те, що Facebook покаже головного конкурента Siri і Google Assistant