Компанія Xiaomi вирішила випустити “вбивцю флагманів”, а стане такою модель Redmi X. Відразу варто відзначити, що смартфон буде позиціонуватися на ринку як бюджетний, але якщо врахувати його характеристики, девайс здивує користувачів флагманськими фішками, які порадують абсолютно всіх користувачів.

Як повідомив генеральний директор Redmi Лу Вейбинг, вже в недалекому майбутньому на ринок вийде новий смартфон Xiaomi, а називатися він буде (за чутками) Redmi X. Офіційний джерело заявив про те, що цей апарат одержить топовий на сьогоднішній день восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,86 ГГц, доповнений графікою Adreno 640.

Крім цього, девайс отримає підтримку чіпа NFC, який дозволить користуватися безконтактної оплатою. Бездротова зарядка теж з'явиться в цьому девайсі, що не може не радувати користувачів. Всі флагманські фішки стануть доступними з цим апаратом. Що стосується дати виходу, девайс покажуть вже в кінці квітня 2019 року.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Нагадаємо, що експерти вирішили перевірити, яка собівартість кожного iPhone, який з'явився на прилавках. Результати просто шокували. Виявляється, користувачі платять у два, а в деяких випадках і в три рази більше за бренд. Приміром, собівартість iPhone X всього лише 390 доларів, у той час як його вартість на момент виходу становила аж 1000 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагманський Meizu 16s отримає унікальну технологію. Судячи з злитим в мережу даними, смартфон отримає незвичайної камерою, яку вдалося прибрати з лицьової панелі смартфона. Швидше за все, вона буде висувною, як в смартфонах Vivo.

Знай.uа писав, що компанія Huawei готує до виходу складаний смартфон Mate X за $2500. Відзначимо, що компанія не поспішає продавати свою новинку, щоб не повторити невдалий план Samsung, яка почала продавати гнучкі смартфони занадто рано. В результаті, смартфони через кілька днів після експлуатації почав ламатися.