Компанія Xiaomi випустила нову версію розумною укулеле Populele 2. Вона приходить на зміну оригінальної Populele, випущеної в лютому 2017 року на платформі спільного фінансування MIJIA і зібрала суму майже в шість разів перевищує спочатку поставлену мету. Втім, сам по собі музичний інструмент популярний завдяки схожості з гітарою, простотою, а також компактністю. Вона відмінно підходить для пікніка або подорожі, так як не займає багато місця.

Populele 2 виконана в більш сучасному дизайні і виглядає скоріше як електронна іграшка, ніж як традиційний інструмент. Перше покоління Populele було виконано з палісандра. У корпусі Populele 2 використовується карбонове волокно і синтетична смола ASA. Інструмент пропонується в білому і чорному варіантах. Крім цього, користувачі можуть синхронізувати гітару зі смартфонів. Втім, якщо б цієї функції не було, фанати Xiaomi сильно здивувалися.

Укулеле Populele 2 пропонується за 89 доларів. У порівнянні з першим поколінням вона помітно подорожчала, та коштувала 58 доларів.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Нагадаємо, що експерти вирішили перевірити, яка собівартість кожного iPhone, який з'явився на прилавках. Результати просто шокували. Виявляється, користувачі платять у два, а в деяких випадках і в три рази більше за бренд. Приміром, собівартість iPhone X всього лише 390 доларів, у той час як його вартість на момент виходу становила аж 1000 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагманський Meizu 16s отримає унікальну технологію. Судячи з злитим в мережу даними, смартфон отримає незвичайної камерою, яку вдалося прибрати з лицьової панелі смартфона. Швидше за все, вона буде висувною, як в смартфонах Vivo.

Знай.uа писав, що компанія Huawei готує до виходу складаний смартфон Mate X за $2500. Відзначимо, що компанія не поспішає продавати свою новинку, щоб не повторити невдалий план Samsung, яка почала продавати гнучкі смартфони занадто рано. В результаті, смартфони через кілька днів після експлуатації почав ламатися.