Величезний 98-дюймовий телевізор Sony з роздільною здатністю 8K оцінили в $70000. Відзначається, що таких телевізорів на ринку досі не спостерігалося. Sony уміє здивувати публіку, і не тільки ціною але і якістю своїх пристроїв, серед яких і цей телевізор.

Sony наближається до випуску своєї лінійки телевізорів 2019 року, у компанії вже з'явилися докладні дані про ціни та доступності комплектів. Відомо, що новинки з'являться на ринку в червні.

Вартість телевізорів Master Series Z9G з підтримкою 8K почнеться з $13 000 за 85-дюймову модель і дійде до $70 000 за 98-дюймову версію топ. Експерти відзначають, що на сьогоднішній день контент у форматі 8K досить рідкісний, так що особливого сенсу в цьому телевізорі на даний момент немає.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На щастя, у компанії є значно більш дешеві моделі, якщо ви готові погодитися" на 4K.

Крім того, ще більш проста лінійка A8G 4K OLED діагоналями 55 і 65 дюймів оцінена в 2,5 і 3,5 тисячі доларів, а серія X950G 4K HDR обійдеться від 1,4 до 5 тисяч доларів. І все ж, ціни на всі телевізори просто вражають.

Нагадаємо, що експерти вирішили перевірити, яка собівартість кожного iPhone, який з'явився на прилавках. Результати просто шокували. Виявляється, користувачі платять у два, а в деяких випадках і в три рази більше за бренд. Приміром, собівартість iPhone X всього лише 390 доларів, у той час як його вартість на момент виходу становила аж 1000 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагманський Meizu 16s отримає унікальну технологію. Судячи з злитим в мережу даними, смартфон отримає незвичайної камерою, яку вдалося прибрати з лицьової панелі смартфона. Швидше за все, вона буде висувною, як в смартфонах Vivo.

Знай.uа писав, що компанія Huawei готує до виходу складаний смартфон Mate X за $2500. Відзначимо, що компанія не поспішає продавати свою новинку, щоб не повторити невдалий план Samsung, яка почала продавати гнучкі смартфони занадто рано. В результаті, смартфони через кілька днів після експлуатації почав ламатися.