Видання 9to5google опублікувало скріншоти “безконтактного” браузера Chrome, що підтверджують існування операційної системи на базі Android Oreo, ймовірно, не вимагає взаємодій з сенсорним інтерфейсом.

Однак, цей браузер може з'явитися на кнопкових пристроях. Враховуючи, що кнопкові мобільники вже давно не популярні, компанія Google хоче привернути до себе якомога більше аудиторії. В Індії, наприклад, кнопкові девайси все ще користуються популярністю., так як ринок смартфонів захопили смартфони з цінником до 100$.

У верхньому лівому куті обох екранів бачимо систему повідомлень Android Oreo. Логічно, що за основу взяли не актуальну Android Pie або майбутню Android Q. Компанія вирішила не морочитися, і перетворила вже існуючу версію ОС в мобільну для кнопочніх телефонів. Раз операційна система буде працювати на відносно непродуктивних пристроях, то і більш стара версія підійде краще. Коли новинка з'явиться на кнопкових апаратах - невідомо.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готова представити величезний планшет Galaxy View 2, який отримає просто нереальні характеристики. Відразу варто відзначити, що девайс отримав 17.5-дюймовий екран, а також потужні процесор для виконання всіх заявлених функцій. Втім, сам по собі девайс тримати не дуже зручно, що так разом з ним при купівлі буде поставлятся і спеціальний чохол, який збільшить комфорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітники компанії Sony розсекретили характеристики PS5, яка стане консоллю майбутнього. Зазначимо, що девайс здатний видавати картинку в 4К-форматі при частоті кадрів в 60, який на сьогоднішній день вважається оптимальним. Варто додати, що компанія розробляла консоль з нуля, а не просто поліпшила існуючу версію.

Знай.uа писав, що компанія Huawei похвалилася продажами смартфонів. Зазначимо, що за фінансовий квартал продажі мобільних девайсів збільшилася на 50%. Такого навіть Apple не може досягти. Судячи з усього, корпорація може стати лідером на ринку, адже перешкодити їй на сьогоднішній день не може ніхто з конкурентів.