З моменту поява смартфонів з вирізами на екранах в 2017 році, виробники експериментують з різними варіантами - від широких, до мініатюрних краплеподібних. Однак, китайська компанія Xiaomi вирішила піти ще далі, розмістивши цей самий виріз за межами екрану.

Вона запатентувала дизайн смартфона з невеликими рамками навколо екрану і “зворотним” вирізом, який виступає за межі основного корпусу, в якому розміщуються динамік і дві фронтальні камери. Ззаду все це злегка схожий на обробну дошку з ручкою. Виглядає як мінімум незвично, але цілком можливо, це буде дуже вдале рішення, так як займається розробкою досить успішна компанія Xiaomi. Завдяки величезній кількості експериментів корпорація змогла увірватися на ринок смартфонів, а також побутової техніки.

У теорії, це допоможе збільшити площу екрану на лицьовій панелі, а також позбавитися від різних механізмів висувної камери. Як часто буває з патентами, поки неясно, чи буде компанія реалізовувати свою розробку на практиці.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готова представити величезний планшет Galaxy View 2, який отримає просто нереальні характеристики. Відразу варто відзначити, що девайс отримав 17.5-дюймовий екран, а також потужні процесор для виконання всіх заявлених функцій. Втім, сам по собі девайс тримати не дуже зручно, що так разом з ним при купівлі буде поставлятся і спеціальний чохол, який збільшить комфорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітники компанії Sony розсекретили характеристики PS5, яка стане консоллю майбутнього. Зазначимо, що девайс здатний видавати картинку в 4К-форматі при частоті кадрів в 60, який на сьогоднішній день вважається оптимальним. Варто додати, що компанія розробляла консоль з нуля, а не просто поліпшила існуючу версію.

Знай.uа писав, що компанія Huawei похвалилася продажами смартфонів. Зазначимо, що за фінансовий квартал продажі мобільних девайсів збільшилася на 50%. Такого навіть Apple не може досягти. Судячи з усього, корпорація може стати лідером на ринку, адже перешкодити їй на сьогоднішній день не може ніхто з конкурентів.