Днями видання Business Insider повело власний порівняльний тест актуальних топових смартфонів, які доступні для придбання, і зробили свій рейтинг найкращих моделей, який дещо відрізняється від загальноприйнятого, де зазвичай лідирують Samsung або Apple. На диво, лідером став смартфон не від Samsung і Apple.

Перше місце двадцятці кращих смартфонів несподівано зайняв китайський мобільний апарат OnePlus 6T. І хоча він не отримав всіх крутих новинок, його ціна зробила девайс максимально привабливим для покупців.

Друге місце зайняв Samsung Galaxy S10e. Це самий "молодший" топовий апарат 2019 року південнокорейської компанії, який суміщає в собі якості флагманів за прийнятною ціною, яка вийшла навіть нижче торішнього Galaxy Note 9. Однак, ціна стартує від 25 000 гривень, що трохи відштовхує від покупки.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Третій рядок рейтингу зайняв iPhone XR, який, як вважає Business Insider, з урахуванням більш низької ціни і приблизно тих же характеристик є більш вигідним придбанням, ніж старші моделі Apple. До того ж, цей смартфон продають в рази частіше, ніж iPhone XS XS і Max.

Крім зазначених моделей, у першу десятку також увійшли Google Pixel 3 і Pixel 3 XL, Samsung Galaxy Note 9, iPhone XS і iPhone XS Max, Samsung Galaxy S9 Plus і iPhone X. У другій десятці опинилися смартфони iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S9, Huawei Mate 20 Pro, iPhone 8, Razer Phone 2, LG V40, Apple iPhone 7 і 7 Plus, Moto G7, LG G8 і BlackBerry Key2.

Нагадаємо, що Lenovo Z6 Pro показали публіці офіційно. Новинка отримала змінений дизайн, а також круту начинку. Приміром, девайс отримав топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також систему охолодження, щоб уникнути перегрівання під час сильного навантаження.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія HONOR виплатить 5 тисяч євро тому, хто знайде втрачений прототип нового смартфона. Судячи з усього, корпорація втратила один з телефонів, який повинен з'явитися на прилавках вже цього літа. Той, хто знайде девайс, і віднесе його в офіс компанії, отримає величезну грошову винагороду.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний смартфон з вирізом на екрані. Судячи з фото в документі, фронтальна камера буде випирати з корпусу. Подібних технологій поки що не було використано при розробці смартфонів, але поки неясно, чи з'явиться смартфон з таким незвичайним дизайном. У теорії, це допоможе розташувати екран смартфона на всіх лицьовій панелі пристрою.