Генеральний директор OnePlus Піт Лау (Pete Lau) був помічений в одному кафе, в якому він снідав. В об'єктив камери потрапив не тільки керівник компанії, але і новий флагманський смартфон OnePlus 7 Pro, який лежав поруч з Пітом Лау обличчям вниз. Втім, це цілком нормальна практика, коли глава компанії особисто тестує нові смартфони компанії. Подібне було вже і з головою Xiaomi, і навіть з Куком, який показав iPhone, вихід якого був запланований на осінь.

Смартфон одягнений в фірмовий захисний чохол і має потрійну основну камеру, модулі якої розташовані вертикально в центральній верхній частині. Під нею на чохлі присутній логотип компанії. Втім, інсайдери вже знають практично всю інформацію про флагмані, так що це фото лише підтверджує припущення.

OnePlus 7 Pro повинен отримати дисплей Super AMOLED із діагоналлю 6,7 дюйма роздільною здатністю 3120 х 1440 пікселів, однокристальну систему Snapdragon 855, висувну фронтальну камеру і акумулятор ємністю 4000 маг з підтримкою швидкої 30-ватної зарядки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що девайс покажуть світу вже 14 травня, а ось продажі почнуться 22 травня.

Нагадаємо, що компанія Huawei знову перенесла запуск у продаж гнучкого Mate X, ціна якого досягла позначки в 2500 доларів. Відзначається, що компанія поки не готова представити смартфон, щоб не повторити помилку Samsung, гнучкий смартфон якої зламався через 2 дні після початку експлуатації. Повідомляється, що екран просто зламався, і причиною цього може стати потрапила пил під екран. Samsung теж перенесла продажу гнучкого смартфона з-за масових поломок.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про iOS 13. Інсайдери повідомляють, що нова прошивка дозволить перетворити планшет в повноцінний ноутбук з використання комп'ютерної клавіатури і мишки.


Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила новий бюджетник під брендом Redmi - Redmi Y3. Повідомляється, що новий смартфон має флагманські характеристики, а ось ціна його цілком собі приємна - 143 долари. Раніше компанія повідомляла, що не планує випускати смартфони дорожче 350 доларів, і цього разу слова голови компанії в черговий раз підтвердилися.