Компанія Apple не втомлюється подавати в суди на слогани та логотипи, які, на думку купертинского гіганта, надто вже схожі на його власні. Втім, якщо поглянути на логотипи нових компаній, схожості не так вже й багато. Однак, Apple бореться за свою інтелектуальну власність, так що поки компанія не зробить величезний ребрендинг, реєструвати компанію з логотипом яблука буде проблематично.

Тепер же компанії не сподобався логотип нової велосипедної траси Apfelroute, яку мають відкрити 19 травня в регіоні Rhine-Voreifel.

Apple виступила з вимогою скасувати реєстрацію логотипу, а також звернулася до організації, відповідальної за велодоріжку, з вимогою припинити використання логотипу. В організації вважають, що зміна логотипу буде досить дорогий, так що здавати просто так вони не збираються.

Популярні новини зараз
Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Motorola планує випустити бюджетний смартфон Moto E6, який порадує користувачів приємною ціною, а також цікавою начинкою. Що стосується ціни, він точно буде коштувати дешевше 200 доларів. Втім, це не дивно, адже смартфон створювали для ринку Індії, на якому дуже популярні бюджетні девайси.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфон Samsung Galaxy S10 вибухнув у руках власника. Відзначимо, що це була топова модифікація смартфона, цінник за який досягає 1400 доларів. Після звернення в техпідтримку, власнику небезпечного смартфон відмовили в заміні, повідомивши, що причиною вибуху були зовнішні пошкодження. Користувач не тільки втратив силу-силенну грошей, але і його життя піддавалася величезному ризику.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi планує випустити смартфон з незвичайним вирізом на екрані. Компанія навіть показала патент, на якому видно, що сам виріз випирає з корпусу смартфона, що робить цей девайс трохи дивним.