Космічна капсула Dragon, яку повинні були використовувати для першого пілотованого орбітального польоту космічного корабля SpaceX була повністю знищена під час недавніх випробувань, і причина аварії поки залишається невідомою. Маск приховував факт знищення космічної капсули. Раніше повідомлялося тільки, що на тестовому полігоні після тестів з'явився помаранчевий дим, причому у величезний кількостях.

Відразу після інциденту 23 квітня SpaceX заявила, що капсула була серйозно пошкоджена в результаті аварії під час випробувань допоміжних двигунів апарату. Причина аварії не повідомлялася, представник SpaceX назвав подію "аномалією". Втім, користувачі вже почали здогадуватися, що щось пішло не за планом.

На відео, яке з'явилося на просторах Youtube, видно потужний вибух, в результаті якого капсула знищена повністю.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Зазначимо, що запуск капсули був запланований на 2019 рік, але після такого провалу, швидше за все запуск перенесуть.

Нагадаємо, що хакери успішно зламали iOS 12.3. Це означає, що захист системи смартфонів яблучної корпорації вміло обійшли. Jailbreak, так званий зламаний iOS, дозволяє завантажувати платні додаток абсолютно безкоштовно, а також кастомизировать інтерфейс. Втім, прошивка злітає вже через тиждень, так що кожні 7 днів доводиться перепрошивати його заново.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що експерти назвали найпопулярніший смартфон 2018 року. На диво, лідером став не Samsung або iPhone, а Xiaomi Redmi 5A, продажі якого досягли вже 20 мільйонів. Враховуючи, що смартфон отримав непогані характеристики, а його ціна приємно здивувала користувачів, цей смартфон має всі шанси користуватися популярністю і в 2019 році.

Знай.uа писав, що флагманський Samsung Galaxy Note 9 отримав приємне оновлення. Нова версія прошивки не тільки покращує систему безпеки, але і дозволяє робити більш якісні знімки за допомогою камери. Втім, незабаром на прилавках може з'явитися Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень-вересень 2019 року.