До Міжнародної Космічної Станції компанія Ілона Маска SpaceX запустила новий космічний корабель Cargo Dragon.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

За інформацією журналістів, корабель доставить продовольство і обладнання для наукових експериментів. Вага вантажу - 2,5 тонни.

"Стиковка з МКС відбудеться 6 травня", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше старт корабля намічали на 2 травня, але його перенесли через технічні проблеми на плавучій платформі в Атлантичному океані.

Варто нагадати, що черговий виток протистояння засновника компаній SpaceX і Tesla Ілона Маска і Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC) розв'язано шляхом підписання нової угоди. Ексцентричний мільярдер пішов на поступки, погодившись на жорсткіший нагляд за публікаціями на його особистій сторінці в соцмережі Twitter повідомлень, що стосуються Tesla. Втім, це не дивно, адже раніше пости Маска в соцмережах по суті вводили в оману інвесторів. Раніше він говорив, що продаватиме акції Tesla, після чого вони зросли в ціні, а після цього раптово передумав. Подібні витівки повторювалися досить часто, але влада США вирішила покласти цьому край.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий уфолог Скотт Уорінг виявив на офіційному сайті американського національного космічного агентства, на знімку марсіанського південного полюса, щось незвичайне. Відомо, що знімки було отримано ще 13 квітня 2004 року безпілотною дослідницькою станцією "Марс Глобал Сервейор".

Так, за словами вченого, на одній з ділянок Марса зонд зафіксував незрозуміле густе скупчення якихось об'єктів, дуже схожих за формою на літери. Експерти НАСА напевно скажуть, що всьому виною який-небудь вуглекислий газ, замерзлий на південному полюсі Марса і набув такої дивної структури.

Нагадаємо, Tesla запропонує застрахувати електрокар, але за однією умови.

Як повідомляв Знай.uа SpaceX Маска перенесла запуск ракети Dragon: в чому причина.

Також Знай.uа писав, Ілон Маск з'єднає мозок людини з комп'ютером: забудьте про колишнє життя.