Космічна капсула Crew Dragon, яку планували використовувати для першого пілотованого орбітального польоту космічного корабля SpaceX, була недавно знищена під час випробувань.

У компанії не розкривають причину аварії. Про "серйозні пошкодження" капсули в результаті аварії повідомили під час випробувань допоміжних двигунів апарату.

У компанії SpaceX назвали подію "аномалією". На YouTube було опубліковано відео, в якому показано потужний вибух, в результаті якого була знищена капсула.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Згідно з інформацією газети Orlando Sentinel, відео демонструє саме зазначений епізод.

Передбачається, що це, в свою чергу, змусить компанію перенести запуск пілотованих космічних кораблів компанії SpaceX.

Відмітимо, американська компанія SpaceX провалила випробування двигуна для нового корабля Crew Dragon, на якому в майбутньому планують доставляти астронавтів на МКС і назад. Втім, не виключено, що компанія була готова до провалу. Навіть сам Маск, глава компанії, повідомляв, що колонізація Марса відбудеться не раніше 2025 року, так що у інженерів є ще купа часу, що створити дійсно працюючий двигун.

Як повідомили в самій компанії, фінальний тест двигуна для корабля Crew Dragon завершився "аномалією" на випробувальній капсулі корабля.

На відео, яке з'явилося на просторах Youtube, видно потужний вибух, в результаті якого капсула знищена повністю.

Зазначимо, що запуск капсули був запланований на 2019 рік, але після такого провалу, швидше за все запуск перенесуть.

Нагадаємо, флагманський Samsung Galaxy Note 9отримав приємне оновлення. Нова версія прошивки не тільки покращує систему безпеки, але і дозволяє робити більш якісні знімки за допомогою камери. Втім, незабаром на прилавках може з'явитися Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень-вересень 2019 року.

Нагадаємо, Tesla запропонує застрахувати електрокар, але за однією умови.

Як повідомляв Знай.uа SpaceX Маска перенесла запуск ракети Dragon: в чому причина.

Також Знай.uа писав, Ілон Маск з'єднає мозок людини з комп'ютером: забудьте про колишнє життя.