Компанія Logitech відома як виробник комп'ютерної техніки та периферійних пристроїв. Частина продуктів компанії повністю орієнтована на геймерів, серед них клавіатури, миші, керма і гарнітури. Однак, стало відомо, що корпорація готує унікальний геймпад, який точно сподобається всім геймерам. Новинка стане в нагоді як консольним гравцям, так і ПК-користувачам.

З невеликого опису випливає, що ігровий контролер має сенсорну панель. Це має стати його головною відмінністю від попередніх геймпадів компанії і контролерів інших виробників. Варто зазначити, що у геймпада DualShock 4 для Sony PlayStation 4 також є сенсорна панель, яка служить для виконання різних дій. Буде таке нововведення зручним - покаже час. А поки, ідея звучить досить незвично.

Крім того, запатентований контролер Logitech має два джойстика, кнопки Y, B, A і X, кнопку старт по центру і свого роду D-pad, позбавлений звичних чотирьох кнопок напрямку. Така конструкція повинна підвищити точність керування в іграх.

Популярні новини зараз
Такі платіжки тільки в кошмарах сняться: скільки віддамо за газ і світло цього літа Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали флагманський смартфон Redmi X. Варто відзначити, що девайс отримає топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також непогану камеру. Зазначимо, що смартфон показали на постері фільму з Залізним людиною, що трохи здивувало публіку. Коли апарат з'явиться на прилавках - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple запатентувала нову технологію для вже існуючої захисту Touch ID. По суті, це сканер відбитків пальців, який був запатентований яблучної корпорацією. Apple не планує відмовлятися від цієї технології, і далі використовуватися її в смартфонах і планшетах компанії.

Знай.uа писав, що бюджетник Motorola Moto Z4 показали з усіх сторін на якісних рендерах. Втім, топових характеристик від нього очікувати не варто, адже цей девайс явно буде з бюджетників. Навіть сканер відбитків пальців розмістили на задній панелі. Це означає, що виробники вирішили заощадити, і не впроваджувати сканер під сам екран.