Рівно опівночі 4 травня в Firefox стався масштабний збій. Користувачі залишилися без деяких звичних розширень (система помилково вважає їх застарілими), браузер завалило рекламою, а VPN взагалі не працював, повідомляє присвячений технологіям веб-сайт CNET. Мільйони користувачів не змогли повністю користуватися браузером, так як деякі фішки були необхідні для правильної роботи.

Лише ближче до вечора 6 травня розробникам вдалося впоратися з проблемами і відновити нормальну роботу програми. Як виявилося, збій стався через простроченого сертифіката безпеки, який використовується для цифрового підпису. Теоретично він повинен був оновитися ще тиждень тому, але цього чомусь не сталося. У будь-якому випадку, це не скасовує того факту, що браузер не працював правильно цілих 2 дні.

У компанії також уточнюють, що користувачам нічого не потрібно робити. Оновлення здійснилося у фоновому режимі, а розширення переустановлені автоматично. Репутація браузера похитнулася.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi відправила смартфон Redmi Note 7 в космос. Таким чином корпорація вирішила зробити рекламу, показавши світу, що смартфон витримає екстремальні умови, і буде працювати. Смартфон навіть встиг зробити кілька фото при температурі -53 градуси, і повернутися на поверхню Землі в робочому стані. Компанія завжди робила акцент на міцності апарату.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple здешевить нові iPhone за рахунок використання нових компонентів. Мова йде про антену, яку тепер можна виробляти набагато дешевше, а ось характеристики помітно покращаться за всіма показниками.

Знай.uа писав, що компанія HTC і Apple нахабно обманюють користувачів. Дослідники повідомили, що після перевірки заявленого часу автономної роботи смартфонів, вони прийшли до висновку, що смартфони працюють практично вдвічі менше часу без підзарядки. Однак, компанії вже дали коментарі. Наприклад, в Apple повідомили, що тест був недостатньо точним.