Попередні дані вказували на те, що смартфон Google Pixel 3a буде коштувати 399 доларів, а за старшу модель із збільшеним екраном Pixel 3a XL будуть просити 479 доларів. Втім, в реальності все трохи інакше, що розчарувало користувачів, яким доведеться заплатити за девайси трохи більше грошей.

Однак свіжі дані вказують на те, що в Індії смартфон Google Pixel 3a XL буде коштувати 650 доларів. В такому разі у смартфона буде набагато більше конкурентів, причому деякі коштують відчутно менше, що в теорії, сильно вплине на показники продажів. Смартфон виявилися не такими вже й бюджетними коштами, як цього чекали покупці.

Фотографія підтверджує, що смартфон отримає екран діагоналлю 6 дюймів, основну камеру з роздільною здатністю 12,2 Мп, фронтальну 8-мегапіксельну камеру, однокристальну систему Qualcomm Snapdragon 710, підтримку 18-ватної зарядки, 6 ГБ оперативної і 64 ГБ флеш-пам'яті. Так, при настільки високій для своїх характеристик ціною смартфон отримає всього 64 ГБ пам'яті.

Популярні новини зараз
"Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти" Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi відправила смартфон Redmi Note 7 в космос. Таким чином корпорація вирішила зробити рекламу, показавши світу, що смартфон витримає екстремальні умови, і буде працювати. Смартфон навіть встиг зробити кілька фото при температурі -53 градуси, і повернутися на поверхню Землі в робочому стані. Компанія завжди робила акцент на міцності апарату.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple здешевить нові iPhone за рахунок використання нових компонентів. Мова йде про антену, яку тепер можна виробляти набагато дешевше, а ось характеристики помітно покращаться за всіма показниками.

Знай.uа писав, що компанія HTC і Apple нахабно обманюють користувачів. Дослідники повідомили, що після перевірки заявленого часу автономної роботи смартфонів, вони прийшли до висновку, що смартфони працюють практично вдвічі менше часу без підзарядки. Однак, компанії вже дали коментарі. Наприклад, в Apple повідомили, що тест був недостатньо точним.