Представлений в кінці лютого поточного року гаджет Nubia Alpha, що поєднує в собі функції смарт-годинників і смартфона, потрапив в руки відомому блогеру Заку Нильсону, який піддав його серії своїх фірмових випробувань. Девайс точно не стане популярним, враховуючи його зовнішній вигляд і зручність. І все ж, місце на ринку смартфонів він зміг зайняти, і продовжує непогано продаватися.

Як відомо, Nubia Alpha отримав гнучкий OLED-екран, з-за чого замість скла виробник застосував пластикове покриття, яке дуже легко дряпається і, природно, плавиться під впливом вогню. Надійність сильно страждає, але ці пожертвували заради зручності використання гаджета, який можна розмістити на зап'ясті.

Крім того, сам корпус і браслет годинника виготовлені з нержавіючої сталі, покритої шаром фарби, тому на них добре помітні подряпини. Зате Nubia Alpha легко витримав тест на міцність при вигині, причому в обидві сторони, що цілком логічно. Однак, падати з ним або стояти біля багаття не рекомендується, зі зрозумілих причин.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple вперше за довгий час випустила мобільну гру для iPhone. Зазначимо, що таке відбувається вперше за 10 років. Втім, гра не така вже й складна, щоб її розробкою займатися довгі роки. У будь-якому випадку, компанія випустила цікаву гру, яка допоможе вам убити пару вечорів за смартфоном.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei здивувала світ сміливим рішенням. Повідомляється, що корпорація любить робити гучну рекламу, тим самим залучаючи нову аудиторію до своєї продукції, але на цей раз компанія перевершила себе. Реклама Huawei P30 Pro тепер красується на 40-поверховому хмарочосі.


Знай.uа писав, що культові смартфони iPhone SE, 6 і 6s офіційно зняті з виробництва. Компанія Apple більше не буде випускати застарілі моделі смартфонів. Зазначимо, що навіть на сьогоднішній день ці смартфони користуються величезною популярністю. Завдяки дешевизні і відмінною оптимізації роботи, пристрої можуть підтримувати більшість мобільних додатків, і відображати їх без проблем.