Не так давно компанія Huawei опублікувала квартальний фінансовий звіт за перший квартал 2019 року, заявивши про зростання доходу на 39% і 59 мільйонів відвантажених смартфонов.

При цьому сторонні дослідницькі компанії стверджують, що продажі смартфонів Apple iPhone в першому кварталі знизилися приблизно на 30%. Здавалося б, що Apple переживає зараз не найкращі часи, а от китайська корпорація навпаки, сміливо йде до лідерства на ринку смартфонів. Однак, все трохи інакше. Повідомляється, що компанія Apple заробила за квартал в 5 разів більше, ніж Huawei.

Перший квартал 2019 року став найгіршим кварталом Apple за останні роки, але при цьому результат виявився значно кращим, ніж у Huawei. Всього за квартал було відвантажено 36,4 мільйона iPhone, а ринкова частка впала до 12%, що менше частки Huawei в 19%. Однак, вся справа в ціні за смартфон. Не секрет, що смартфони яблучної корпорації досить дорогі, і їх вартість починається від 500 доларів, в той час як смартфон Huawei можуть продаватися і з ціною в 100 доларів.

Нагадаємо, що компанія Microsoft подарувала користувачам Windows 10 корисну функцію. Тепер користувачі можуть змінювати дизайн операційної системи, а також стиль її оформлення. У теорії, можна створити подобу нічного режиму, що дозволить знизити навантаження на очі. Коли компанія впровадить цю функцію - невідомо.

Популярні новини зараз
90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung знову переносить старт продажу гнучкого смартфона Galaxy Fold. Нагадаємо, що смартфон зламався через 2 дні після початку експлуатації. Компанія не подбала про захист шарніра, з-за чого пил потрапляла в складки, і потрапляла під сам дисплей, з-за чого він швидко ламався.

Знай.uа писав, що Huawei P30 Pro очолив рейтинг найбільш зручних смартфонів за квітень 2019 року. Дослідники з'ясували, що кращий інтерфейс операційної системи Android використовується в смартфоні від китайської компанії Huawei. Смартфон здатний виконувати різні завдання без будь-яких проблем, багів і помилок системи, що робить його дуже зручним у використанні.