Індійське видання 91mobiles опублікувало офіційне зображення нового бюджетного смартфона Moto E6.

Новинка отримає пластиковий корпус без сканер відбитків пальців. Втім, девайс буде максимально бюджетних, так що топових характеристик від нього очікувати точно не варто. Компанія максимально здешевила виробництво цього гаджета, щоб у підсумку знизити його вартість на прилавках.

Завдяки попереднім витоками, подробиці про пристрій нам вже відомі. Новинка проходить під кодовою назвою Surfna. Її оснастять 5.45-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1440×720 пікселів (HD+) і восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 430. Так, процесор вже застарілий, але для спілкування в мережі, перегляду відео і музику продуктивності вистачить з головою.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Оперативної пам'яті в смартфоні буде 2 ГБ, а вбудованої — 16 ГБ або 32 ГБ. Пристрій також оснастять 13-мегапіксельною основною камерою і 5-мегапіксельною фронтальною. З коробки в апарат встановлять «чисту» версію ОС Android 9 Pie з фірмовими функціями Moto.

Цінник Moto E6 буде в районі 120 доларів США. Точної дати дебюту новинки поки немає.

Нагадаємо, що компанія Microsoft подарувала користувачам Windows 10 корисну функцію. Тепер користувачі можуть змінювати дизайн операційної системи, а також стиль її оформлення. У теорії, можна створити подобу нічного режиму, що дозволить знизити навантаження на очі. Коли компанія впровадить цю функцію - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung знову переносить старт продажу гнучкого смартфона Galaxy Fold. Нагадаємо, що смартфон зламався через 2 дні після початку експлуатації. Компанія не подбала про захист шарніра, з-за чого пил потрапляла в складки, і потрапляла під сам дисплей, з-за чого він швидко ламався.

Знай.uа писав, що Huawei P30 Pro очолив рейтинг найбільш зручних смартфонів за квітень 2019 року. Дослідники з'ясували, що кращий інтерфейс операційної системи Android використовується в смартфоні від китайської компанії Huawei. Смартфон здатний виконувати різні завдання без будь-яких проблем, багів і помилок системи, що робить його дуже зручним у використанні.