Німецький автовиробник Volkswagen почав приймати попередні замовлення на свій електрокар ID.3. Хоч виробництво цієї моделі ще не стартувало, але заявки від потенційних покупців вже збирають – для цього потрібно внести заставу в €1 тис. Досить непоганий внесок, якщо врахувати, що сам автомобіль буде коштувати порівняно дешево - близько 32 тисяч доларів. Так, до Tesla йому ще за характеристиками ще далеко, але своє завдання він буде точно виконувати.

Випуск моделі повинен стартувати вже в кінці цього року. Перші поставки почнуться орієнтовно з середини 2020-го, так що чекати залишилося недовго. Швидше за все, автомобілі будуть випускатися у величезних кількості, поступово завойовуючи для компанії частку ринку електрокарів. У Tesla з'явився новий конкурент, і досить серйозний.

Що стосується характеристик, новий електрокар буде оснащуватися електродвигуном потужністю 170 л. с., а живити його, залежно від комплектації, батареї на 45, 58 або 77 кВт-год Запас ходу електрокара складе 330, 420 550 км відповідно. Разом з покупкою водіям обіцяють річний доступ до фірмовим зарядних станцій Volkswagen по всій Європі.

Популярні новини зараз
90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці
Показати ще

Офіційний дебют автомобіля запланований на вересень, так що ми зможемо розглянути з усіх боків електрокар вже дуже скоро.

Нагадаємо, що компанія Huawei представила люксову версію P30 Pro. Відразу варто відзначити, що апарат отримав аналогічні характеристики, що й у звичайній версії. Проте, зовнішній вигляд трохи дивує. Відомо, що апарат буде випущений обмеженим тиражем, так що для покупки потрібно оформити попереднє замовлення. Втім, смартфон і без цього досить дорогий. На момент початку продажів апарат продавався за ціною в 25 тисяч гривень.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у компанії Apple розповіли, як позбутися від старого iPhone. Компанія натякає на послугу Trade-in, коли при купівлі нового телефону здається старий, і робиться непогана знижка. Після цього застарілий смартфон розберуть на фабриці Apple. Приміром, алюмінієвий корпус iPhone піде на виготовлення корпусу для MacBook, а акумулятор зроблять нешкідливим для навколишнього середовища.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, яким буде iPhone Xr 2 2019 року. Головним нововведенням стане подвійна основна камера, яка дозволить робити знімки максимально якісними.