Варто погодитися, що бюджетні смартфони рідко обговорюють. Є думка, що їх купують тільки невибагливі клієнти. Однак це далеко від правди. Багато покупців вважають, що немає сенсу переплачувати за те, що їм не потрібно.

Експерти заявляють, що в Україні великий попит на недорогі смартфони. У країні, де велика частина населення позбавлена шансів накопичити на новий iPhone, це логічно.

смартфони
смартфони

Що якщо вам потрібен смартфон для того, щоб користуватися соціальними мережами і мессенджерами, банківськими програмами, картами і додатками для таксі, але ви не знімаєте шедеври на заході, не граєте в новомодні гри і не особливо переймаєтеся, якщо хтось вважатиме вас за "лоха" тому, що у вас не топовий смартфон?

У такому разі ласкаво просимо в світ розумних покупок. Вашій увазі п'ять найкращих смартфонів мінімальної цінової категорії до 3 тисяч гривень:

Xiaomi Redmi 6A 2/16 ГБ

2600 грн



Asus ZenFone Live 2/32 ГБ

2600 грн

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

TP-Link Neffos C9a 2/16 ГБ

2500 грн



ZTE Blade A522 2/16 ГБ

2000 грн



Samsung Galaxy J2 2018 1,5 / 16 ГБ

3000 грн

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 2018 рік вийшов для Samsung катастрофічним. Спочатку провалилися флагманські Galaxy S9 - їх продажі стали одними з найгірших за всю історію лінійки. Потім підкачали бюджетні Galaxy J - навіть фанати корейців визнавали, що ці пристрої не в змозі конкурувати з аналогічними за ціною смартфонами від китайських брендів. Однак, в цьому році компанія вирішила змінити стратегію ведення бізнесу, і цілком вдало. Права на помилку у корпорації просто не було.

Нагадаємо, Google знайшла заміну застарілому Android: нові знімки Fuchsia OS.

Як повідомляв Знай.uа WhatsApp припиняє підтримку програми на мільйонах смартфонів: повний список.

Знай.uа писав, виробники аксесуарів злили в мережу дизайн iPhone 11.