Нещодавно стало відомо про те, що ексклюзивну модель LaFerrari збираються пустити з молотка. Примітно, що вона є найбільш потужним і швидким автомобілем італійської компанії і складає серйозну конкуренцію таким гігантам, як McLaren і Porsche. В цілому ж з конвеєра зійшли 500 машин даної моделі, про що повідомляють іноземні ЗМІ.

Як повідомляється, виставлена на продаж модель має пробіг всього лише 10 тисяч кілометрів, а також оснащена супутниковою навігацією, спортивної вихлопної системою і 20-дюймовими колісними дисками. Під капотом автомобіля розташований 6,3-літровий двигун V12 потужністю 789 кінських сил і 700 Нм крутного моменту.

LaFerrari

Раніше ми писали про те, що за інформацією автолюбителів, українські дороги побачили кілька купе Lamborghini Huracan, в числі яких і заряджений варіант Performante. А з недавнього часу на теренах нашої країни можна побачити і кабріолет. Розкішний автомобіль оснащений КПП з двома зчепленнями і карбоново-керамічними гальмами. Суперкар Lamborghini Huracan на українських дорогах вже помічали. Тепер прийшла пора і ефектного Lamborghini Huracan Spyde, який вперше зафіксували на знімках в Одесі.

Lamborghini Huracan

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що останнім часом все більше суперечок виникає навколо надійності систем автономного керування авто, в першу чергу, це стосується найбільш популярного на сьогодні автопілота в електромобілях Tesla. Деякі власники авто хочуть самостійно його перевірити. Один з власників Тесли вирішив перевірити автономний режим свого електрокара дуже кардинальним способом.

Як повідомляв портал "Знай.uа": компанія Xiaomi представила крісло для геймерів AutoFull за $415. Саме по собі крісло виглядає досить футуристично, і має кілька крутих функцій. Компанія явно надихалася дизайном сидінь спортивних автомобілів.

Також "Знай.uа" писав, що американські компанії Amazon і General Motors збираються інвестувати велику суму в стартап Rivian, який нещодавно представив електричний пікап Rivian R1T і электрокроссовер Rivian R1S.