Не секрет, що корпорація Microsoft знайшла заміну застарілої Windows 10, яка вже не слабо набридла мільйонам користувачів. Нова ОС краще Windows 10 або будь-якої іншої платформи, яку Microsoft випускала коли-небудь раніше. Як саме буде називатися нова платформа поки що точно невідомо, але її реліз абсолютно точно трапиться вже в нинішньому році.

Раніше інсайдери повідомляли, що новинка отримає більш спрощений інтерфейс, а компанія пообіцяла позбавити ОС від різних дратівливих елементів інтерфейсу, такі як “живі плитки” та величезний “Пуск”.

Відомо, що нова платформа виявиться відчутно менш функціональною в порівнянні з Windows 10, але зате вона буде працювати не тільки швидше, але ще і більш ефективно. Втім, це навіть краще, так як більшість користувачів не користуються функціями ОС, і сидять тільки в мережі з допомогою браузерів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung здивувала користувачів квартальним звітом. Повідомляється, що південнокорейський гігант поставив на місце навіть таких титанів як Huawei і Xiaomi, а сталося це завдяки зміненій стратегії ведення бізнесу. Корпорація почала масово випускати дешеві смартфони, які мають цілком собі непогані характеристики. До того ж, торішні флагмани за типо Galaxy S9 і Galaxy Note 9 тепер можна купити практично вдвічі дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знайшла заміну застарілого Google. Корпорація показала нову ОС Fuchsia, яка прийшла на заміну застарілому зеленому роботу. Повідомляється, що нова операційна система буде працювати не тільки на планшетах і смартфонах, але і на ПК.

Знай.uа писав, що WhatsApp більше не буде працювати на смартфонах з ОС Windows Phone. Це означає, що популярний месенджер стане недоступним на цих смартфонах. Втім, операційна система від Microsoft ніколи не була популярною на смартфонах, так що це був лише питання часу.