Лей Цзюнь, гендиректор Xiaomi кілька місяців тому заявив, що Xiaomi Mi 8 “подешевшав востаннє”. Втім, користувачів очікував черговий сюрприз, який порадує нових покупців.

Сьогодні стало відомо, що торішній флагман знову втратив у ціні. Тепер він стоїть навіть трохи дешевше, ніж Xiaomi Mi 9 SE. Враховуючи, що смартфон користувався в минулому році величезною популярністю, компанія вирішила не упускати можливість заробити ще більше, і скинула цінник.

Ціна моделі Mi 8 на Snapdragon 845 становить $300 за модифікацію з 6 Гб ОЗУ і 128 Гб вбудованої пам'яті. За субфлагман з чіпом Snapdragon 712 під капотом, анонсований в кінці лютого цього року, в ідентичній комплектації доведеться віддати на $10 більше. Відмінна ціна за таку ціну, так що саме час оновити свій смартфон за приємною ціною.

Популярні новини зараз
Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung здивувала користувачів квартальним звітом. Повідомляється, що південнокорейський гігант поставив на місце навіть таких титанів як Huawei і Xiaomi, а сталося це завдяки зміненій стратегії ведення бізнесу. Корпорація почала масово випускати дешеві смартфони, які мають цілком собі непогані характеристики. До того ж, торішні флагмани за типо Galaxy S9 і Galaxy Note 9 тепер можна купити практично вдвічі дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знайшла заміну застарілого Google. Корпорація показала нову ОС Fuchsia, яка прийшла на заміну застарілому зеленому роботу. Повідомляється, що нова операційна система буде працювати не тільки на планшетах і смартфонах, але і на ПК.

Знай.uа писав, що WhatsApp більше не буде працювати на смартфонах з ОС Windows Phone. Це означає, що популярний месенджер стане недоступним на цих смартфонах. Втім, операційна система від Microsoft ніколи не була популярною на смартфонах, так що це був лише питання часу.