Функція Digital Wellbeing (Цифрове благополуччя) покликана навчити людей уважніше ставитися до свого часу. Особливо, до тієї частини, яка витрачається на смартфон. Система відображає час, який користувача провів за тим чи іншим додатком, щоб показати загальну картину власникові смартфона.

Однак, схоже, ця ж функція останнім часом почала сповільнювати смартфони Pixel. На форумі Reddit знайшлося чимало користувачів, які помітили, що відключення функції позитивно позначається на продуктивності. Дивно, але власна розробка Google уповільнювала роботу смартфона Pixel 3, який теж створювався Google. Це ще раз доводить нам, що Google не до кінця перевіряє свої розробки, на відміну від Apple.

Щоправда, тут, як і в більшості подібних випадків, ефект залежить від конкретного користувача. Комусь здається, що смартфон лише трохи прискорюється, а хтось стверджує, що різниця разюча.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

У будь-якому випадку, якщо у вас який-небудь зі смартфонів Pixel, спробуйте вимкнути і подивитися, чи буде від цього якийсь ефект.

Нагадаємо, що компанія Samsung здивувала користувачів квартальним звітом. Повідомляється, що південнокорейський гігант поставив на місце навіть таких титанів як Huawei і Xiaomi, а сталося це завдяки зміненій стратегії ведення бізнесу. Корпорація почала масово випускати дешеві смартфони, які мають цілком собі непогані характеристики. До того ж, торішні флагмани за типо Galaxy S9 і Galaxy Note 9 тепер можна купити практично вдвічі дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знайшла заміну застарілого Google. Корпорація показала нову ОС Fuchsia, яка прийшла на заміну застарілому зеленому роботу. Повідомляється, що нова операційна система буде працювати не тільки на планшетах і смартфонах, але і на ПК.

Знай.uа писав, що WhatsApp більше не буде працювати на смартфонах з ОС Windows Phone. Це означає, що популярний месенджер стане недоступним на цих смартфонах. Втім, операційна система від Microsoft ніколи не була популярною на смартфонах, так що це був лише питання часу.