Одна з головних проблем Android полягає в тому, що, завантажуючи десятки, а то й сотні різних програм, система з часом захламляется, і пам'ять швидко заповнюється. І хоча більшість користувачів не зазнають незручностей через брак пам'яті, власники бюджетних смартфонів з обмеженою кількістю внутрішнього сховища все ж не можуть користуватися девайсами повноцінно.

Саме тому Google впроваджує нову функцію, яка підкаже, які програми можна безболісно видалити. Деякі користувачі Android-пристроїв стали помічати повідомлення від Google Play, в яких повідомляється про те, що кілька встановлених додатків використовуються вкрай рідко (або взагалі не використовуються).

Втім, таке повідомлення з'являється тільки в тому випадку, коли при скачуванні нового може просто не вистачити місця. Цілком можливо, що такі повідомлення ви не побачите, якщо у вас просто немає додатків, які ви запускали останній раз 34 тижня тому. Досить зручна функція, яка дозволить звільнити місце на вашому пристрої.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung здивувала користувачів квартальним звітом. Повідомляється, що південнокорейський гігант поставив на місце навіть таких титанів як Huawei і Xiaomi, а сталося це завдяки зміненій стратегії ведення бізнесу. Корпорація почала масово випускати дешеві смартфони, які мають цілком собі непогані характеристики. До того ж, торішні флагмани за типо Galaxy S9 і Galaxy Note 9 тепер можна купити практично вдвічі дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знайшла заміну застарілого Google. Корпорація показала нову ОС Fuchsia, яка прийшла на заміну застарілому зеленому роботу. Повідомляється, що нова операційна система буде працювати не тільки на планшетах і смартфонах, але і на ПК.

Знай.uа писав, що WhatsApp більше не буде працювати на смартфонах з ОС Windows Phone. Це означає, що популярний месенджер стане недоступним на цих смартфонах. Втім, операційна система від Microsoft ніколи не була популярною на смартфонах, так що це був лише питання часу.