Менше одного тижня пройшло з моменту старту прийому попередніх замовлень на електромобіль Volkswagen ID.3, а навколо новинки вже виник небувалий ажіотаж. І це незважаючи на те, що електрокар ще навіть не повністю розсекречений. Судячи з усього, користувачів порадувала ціна - 30 тисяч євро, і це за новий електрокар, бензинова версія якого користувалася величезною популярністю.

За шість днів фірма вже отримала 15 тисяч заявок з передоплатою в розмірі 1 000 євро. При цьому перша партія гучних електрокарів складе 30 тисяч примірників, тобто половина ще не випущених машин вже знайшла своїх покупців. Крім домашнього ринку, найбільша кількість заявок отримано з Великобританії, Нідерландів, Норвегії і Швеції. Компанія впевнена, що це тільки початок, і в компанії Tesla з'явився серйозний конкурент на ринку електрокарів.

Спочатку очікувалося, що електромобіль Volkswagen ID.3 коштуватиме близько 30 тисяч євро, але за такі гроші можна буде купити тільки бюджетну версію моделі, яка з'явиться у продажу трохи пізніше. Вартість електричних хетчбеків з першої партії складе не менше 40 тисяч євро.

Нагадаємо, що Windows 7 і Windows XP опинилися в руках хакерів. Зловмисники могли отримати доступ до даних мільйонів користувачів. Проте, корпорація Microsoft швидко усунули цю проблему за допомогою оновлення. Настійно рекомендуємо оновити свою ОС до останньої версії.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google назвала головні переваги нічного режиму в смартфонах на Android. За словами компанії, нічний режим дозволяє зменшити витрату заряду акумулятора, і в деяких випадках економія досягає 60 відсотків. Крім цього, темний режим знижує навантаження на очі користувача.

Знай.uа писав, що інсайдери розкрили характеристики флагманського Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що девайс вийде в декількох модифікаціях, одна з них точно отримає підтримку 5G-мережі. Також експерти повідомили, що об'єм акумулятора буде досягати 4500 маг, що досить багато на сьогоднішній день. Традиційно, презентація девайса запланована на серпень 2019 року.