Компанія Oppo кілька тижнів тому анонсувала модель Reno в Китаї, а потім через деякий час і в Європі. Тепер виробник готує спрощену версію недавньої новинки. Називатися вона буде Oppo K3. Це означає, що нова модель смартфона буде значно дешевше флагманської, щоб підвищити показники продажів цієї лінійки.

Смартфон отримає дисплей діагоналлю 6.5” з роздільною здатністю Full HD+ і вбудованим дактилоскопічним сканером. Фронтальна камера на 16 Мп буде розташовуватися в висувному блоці у формі акулячого плавника, як в Oppo Reno. Виглядає це пристрій досить незвично, а механізм доповнює його дизайн. Серед іншого, це дозволило позбутися від вирізу на екрані, і сховати фронталку в корпус.

Дозвіл основної камери складе 16 Мп + 2 Мп. Серцем Oppo K3 стане чіп Snapdragon 710. Об'єм оперативної пам'яті становить 8 Гб, а ПЗУ – 128 Гб. За автономність буде відповідати акумулятор на 3700 мАч.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

З іншого можна відзначити швидку зарядку потужністю 20 Вт і ОС Android Pie. Дата виходу Oppo K3 не уточнюється, а ось ціна буде в районі 320 доларів.

Нагадаємо, що компанія HTC раптово вирішила повернутися на ринок мобільний пристроїв. До того ж, компанія вирішила здивувати публіку, і уявити топовий флагман з підтримкою 5G-мережі. Це означає, що характеристики будуть топовими, так як тільки сучасні процесори підтримують роботу мережі нового покоління. Про ціну поки говорити рано, як і дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi готує відразу декілька бюджетних смартфонів під брендом Redmi. Нагадаємо, що глава компанії повідомили, що смартфони, які з'являються з логотипом Redmi ніколи не будуть продаватися дорожче 400 доларів. Охоче віримо в це. Зазначимо, що один з них отримає потрійну основну камеру.

Знай.uа писав, що компанія Apple готує новіе процесор для нових iPhone. Повідомляється, що це дозволить прискорити роботу смартфонів, а також поліпшити їх характеристики. Чіп отримає назву А13, і він є власною розробкою. Сподіваємося, що ціни на нові смартфони не будуть сильно відрізнятися від минулорічних.