Екіпажам космічних станцій суворо заборонено вживати спиртні напої. Стан випила не можна назвати адекватним, повідомив завідувач відділу харчування Інституту медико-біологічних проблем Олександр Агурєєв. Це означає, що алкоголь на МКС строго під забороною. І це абсолютно нормально, так як космонавти знаходяться у відкритому космосі, і будь-яке випадкове рух може призвести до смерті екіпажу.

У космосі можна вживати всіх напоїв, крім алкогольних, як це не дивно — газованих теж. Крім цього, експерти не можуть дослідити стан людини під алкоголем в космосі.

Вчений зазначив, що, коли створювалася МКС канадські дієтологи запропонували включити вино в раціон космонавтів так, як це прийнято на підводних човнах.

Однак, подводна човен і МКС - це дві великі різниці, за твердженням NASA.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple раптово представила новіе гаджети лінійки MacBook Pro. Звичайно ж, мова йде про ноутбуки. За заявою компанії, це самий потужний ноутбук в історії Apple. Втім, за нього доведеться дуже багато заплатити. Про вартість не повідомляється, але аналітики запевняють, що ціна буде в районі 2 тисяч доларів. На щастя, компанія вирішила оновити клавіатуру, з якою раніше були проблеми у тисяч користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei залишиться без компонентів для своїх смартфонів. Практично всі американські компанії відмовилися від співпраці з китайською корпорацією, що завдало їй величезний удар. Тепер навіть немає можливості співпрацювати з виробниками чіпсетів для смартфонів та інших гаджетів.

Знай.uа писав, що компанія Google зробила приємно українським студентам. Тепер платні додатки YouTube Music і YouTube Premium для студентів будуть коштувати копійки. Тепер платні послуги пошуковика будуть доступними кожному студенту.