Фахівці DxOMark вже оцінили незвичайну камеру смартфона Asus ZenFone 6, яка завдяки своїй конструкції виступає як і основний, і фронтальною. У теорії, це дозволить сховати фронтальну камеру в сам корпус, а також позбавить смартфон від зайвих компонентів.

У цьому випадку оцінювали як фронтальну камеру. У плюси віднесли точний автофокус, правильну передачу кольору тілесних відтінків, хорошу деталізацію і ефективне шумозаглушення. Серед мінусів — втрата дрібних деталей навіть при яскравому освітленні, випадкові затримки при автофокусуванні, неточність балансу білого. Однак, це можна виправити завдяки апаратній начинці, так що виробники можуть поліпшити характеристики з допомогою просто оновлення.

В плані відео камера відрізняється швидким автофокусом, хорошою стабілізацією і правильним балансом білого. Серед недоліків - нестабільність того самого балансу білого при зйомці в русі і обмежений динамічний діапазон.

В результаті за фото камера Asus ZenFone 6 отримує 101 бал, за відео — 93. По суті, це найкраща в світі фронтальна камера серед смартфонів на сьогоднішній день.

Популярні новини зараз
Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутніх iPhone, вихід яких запланований на вересень 2020 року. Інсайдери повідомляють, що компанія приготує революційні функції, щоб привернути до себе нову аудиторію. Приміром, iPhone отримають 3D-камеру, яка помітно поліпшить якість фото, а також підтримку 5G, якої поки ще не буде в iPhone 2019 року, дебют яких заплановано на вересень 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Windows 10 знову виявили нову уразливість. Повідомляється, що зловмисники можуть отримати доступ до комп'ютера віддалено, без втручання користувачів, причому робити це непомітно. Microsoft пообіцяла закрити вразливість найближчим часом.

Знай.uа писав, що компанія Huawei під загрозою банкрутства. Повідомляється, що смартфони компанії можуть опинитися без важливої функції. Технологія Bluetooth тепер недоступна для компанії, так що Huawei доведеться знайти гідну альтернативу.