Компанія Xiaomi представила флагманський Redmi 7A, який отримав 5,45-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1440х720 пікселів. Він працює на базі процесора Snapdragon 439 в парі з 2 або 3 ГБ вбудованої пам'яті. Флеш-сховище теж на вибір – 16 або 32 ГБ пам'яті. Так, характеристика точно не найкраща, але за низьку ціну смартфонів 86 доларів доведеться заплатити чимось іншим.

Однак, у флагмана є свої переваги. Ємність акумулятора приємно дивує – 4000 мач. Також модель оснащена роз'ємом 3,5 мм і водовідштовхувальне покриття P2i. Що стосується камери, то тут все стандартно, як для бюджетника. Одинарний модуль основної камери з роздільною здатністю 13 Мп. Фронтальна камера отримала 5 Мп. Однак, наявність камери в смартфоні за таку ціну точно не буде зайвим.

З коробки на смартфон буде працювати на операційній системі Android 9.0 Pie з фірмовою оболонкою MIUI 10.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Новинка надійде в продаж на китайському ринку 6 червня. Про глобальної презентації пристрою поки не повідомляють, але є велика ймовірність, що смартфон все ж опиниться на полицях України.

Нагадаємо, що компанія Google знизила ціни на свої планшети Pixel Slate. Приміром, якщо раніше за топову модель просили близько 1600 доларів, то тепер девайс продається за ціною в 1400 доларів. Втім, це все ще занадто багато для такого пристрою, і навіть Apple не продається свої планшети за такою ціною. На цей крок компанія пішла заради збільшення продажів. Подивимося, якими вони будуть в наступному фінансовому кварталі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Samsung Galaxy S10 зіткнулися з черговим багом. Користувачі відзначають, що нова прошивка для смартфонів почала різко гальмувати роботу смартфонів, причому тільки з мобільними додатками. Дивно, але смартфон за 1300 доларів раптово почав працювати жахливо. Компанія поки ніяк не відреагувала на скарги користувачів мережі.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила відмовитися від співпраці з Huawei. Корпорація більше не буде встановлювати на ноутбуки китайської компанії ОС Windows.